کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

واکنش کنعانی به کشف گورهای دسته‌جمعی کودکان بومیان کانادا

واکنش کنعانی به کشف گورهای دسته‌جمعی کودکان بومیان کانادا سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به کشف گورهای دسته جمعی کودکان بومیان کانادا گفت: این جنایت‌ها علیه بشریت، هیچگاه از دید عدالت طلبان راستین پنهان نخواهد ماند و دولت کانادا باید پاسخگوی روزگار تاریک گذشته خود باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (یکشنبه) هشتم بهمن ماه انتشار گزارش‌های جدید از کشف تعداد دیگری از گورهای دسته جمعی مربوط به کودکان معصوم بومیان کانادا را نمونه‌ای از یک «تراژدی بزرگ انسانی» خواند که توصیفی به جز «نسل‌کشی» برای آن نمی‌توان یافت.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه اطلاع رسانی قطره چکانی از کشف این گورهای دسته جمعی را نشان از عمق فاجعه بشری و یادآور جنایت‌هایی برشمرد که در زمان حاکمیت ظالمانه و نژادپرستانه سفید پوستان تحت سیطره انگلیسی‌ها بر این کشور رخ داده است.

 

کنعانی تاکید کرد: این جنایات بزرگ و دهشتناک در کشوری به وقوع پیوسته است که دولت آن همواره با نمایش‌های فریبکارانه و ریاکارانه سعی می‌کند تصویر خود را جزو مدعیان دفاع از حقوق بشر به نمایش بگذارد و نسبت به اتفاقات سایر کشورها از جایگاه یک کشور مدعی و مداخله جو، طلبکارانه اظهارنظر کند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه شعارها و ادعاهای دولت کانادا را با انگیزه فرافکنی و ایجاد انحراف در مشارکت و معاونت در این تراژدی انسانی و مبین این حقیقت دانست که این دولت و سایر دولت‌های هم پیمان آن از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تحمیل دیدگاه‌های مغرضانه سیاسی خود علیه دیگران سوء استفاده می‌کنند.

 

کنعانی ضمن ابراز تأسف و نگرانی عمیق از وسعت این جنایات و نسل کشی تاریخی و نیز ابراز همدردی با جامعه بومیان کانادا تاکید کرد: این جنایت‌ها علیه بشریت، هیچگاه از دید عدالت طلبان راستین پنهان نخواهد ماند و دولت کانادا باید پاسخگوی روزگار تاریک گذشته خود باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار